hulp gevraagd!

Ik ben een dekentje aan het haken en kom nog veel garen te kort. Als je bij de ACTION komt, wil je dan alle CLOUD YARN voor mij meenemen? Alle kleuren zijn zeer welkom. Ulrich kan het naar mij opsturen en ik krijg ook nog visite uit NL. Ik betaal natuurlijk de kosten.

9 reacties op “hulp gevraagd!”

  1. Lieve Anne, zojuist naar Action Bilthoven voor je geweest. Helaas niets. Het kan nog zijn dan een van je andere hulpjes me voor is geweest, maar hiervandaan lukt het niet.

  2. Hoi Anne, hoorde van Ingeborg over deze site en je vraag voor bolletjes garen. Vond er bij de Action op de Plantage nog 4. Blauw. Helaas een streepje door de streepjescode bij het vak, wat betekent dat ze voorlopig niet leverbaar zijn. Hoop dat veel mensen voor je naar de Action gaan en je voldoende garen krijgt om je project af te maken. Ga kijken hoe ik ze bij Ulrich ga krijgen.
    Succes ermee en natuurlijk ook met je herstel.

    1. Dankjewel Agnes! Wat fijn! Ik denk dat ik daarmee voldoende heb om m’n deken af te maken. Rinie en Kees hebben ook nog een heleboel bolletjes gevonden. Dankje!!!!

  3. Oh super was namelijk speciaal voor je naar de action gegaan om ze te halen en helemaal blij toen er nog een paar lagen. Ik stuur ze wel direct naar jou. Dat doe ik deze week even. Wordt vast een mooie deken voor een koude winter. Wel ooit een foto van het resultaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *